Rólunk

Amaryllis Cafe & Restaurant

néven 2010-ben nyitottuk meg kapuinkat és a
vendégközpontú küldetésünknek köszönhetően
Szekszárd egyik meghatározó vendéglátójává
váltunk.

Az Amaryllis rendezvény csapatának képzett
szakembergárdájában elismert szakácsmesterek és
felszolgálók, releváns gyakorlatot szerzett és sokat
bizonyított baristák, mixerek és sommelierek
dolgoznak, hogy tudásunkat a vendéglátás e
speciális területén is minél jobban a vendégeink
igényeire tudjuk hangolni.

 

Staff

Seregi Ferenc és Csorbai Lilla cégvezetők, Szabó Adrienn étteremvezető, Juhos Markó headchef, Seregi Norbert rendezvény chef, Erőss Krisztián mesterfelszolgáló, Karácsony Tibor barista, Molnár András és Molnár Csaba sommelier-ek, Földesi Károly és Becze Máté mixerek, Gellér István vendégkapcsolati vezető és a teljes stáb. Hiszünk az összefogás erejében, mert tudjuk:

Ami egy embernek lehetetlen, az csapatban gyerekjáték!

REFERENCIÁINK

AJÁNLATKÉRÉS